Inspiratiesessie voor teams

Rolf Hoogenberg

Dirigent

Trombonist

Muziekdocent

Lezingen & Workshops

NLP

Inspiratiesessie voor teams


Rolf Hoogenberg is trainer bij Rieel organisatieverbeteringen. De volgende training wordt via Rieel aangeboden:Speciaal voor managementondersteuners die (gaan) samenwerken

Samen in een team werken, maakt nog niet automatisch daenwerken. De neuzen dezelfde kant op staan. U vraagt zich af: hoe creëren we als team samen deze meerwaarde waardoor we (nog meer en beter) samenwerken, samen doelen stellen, elkaar scherp houden en elkaar inspireren? In deze inspiratiesessie voor teams gaat u dit ontdekken! Welke unieke kwaliteit brengt u binnen het team tot ontplooiing?Werkwijze en resultaat

Op een bijzondere, inspirerende en actieve manier staan we tijdens deze sessie stil bij wat u samen uit het werk kunt halen en hoe u dat kunt bereiken. Welke factoren zijn belangrijk voor een goede samenwerking? Wat is er voor nodig om dat ook in uw team voor elkaar te krijgen? Daarnaast gaan we samen op zoek naar kansen, uitdagingen en mogelijkheden en bedenken we nieuwe plannen en de beste manier om deze te realiseren in het team. Zo herontdekt u eigen talenten en verrijkt u het team.


Inhoud en programma

Bespreken: welke veranderingen zijn er gaande en wat betekenen ze voor iedereen individueel, het werk op de afdeling en de onderlinge samenwerking?

Lezing “Muziek als metafoor”: in de muziek is optimale teamsamenwerking noodzakelijk. Een orkest is gemakkelijk te vergelijken met een team in een organisatie. Wat is het geheim van goede musici en wat kunnen we van hen leren? Trainer en dirigent Rolf Hoogenberg ontrafelt de geheimen van een goede samenwerking van zijn muziekensemble met ondersteuning van videobeelden.

Trainingsactiviteit: we maken een bruikbaar plan om samen nog meer uit uw werk te halen. Met behulp van een spectaculaire en unieke methode uit de filmindustrie gaan we aan de slag. Aan het einde van de sessie heeft iedere deelnemer een persoonlijk en uitvoerbaar plan waar het team zijn voordeel mee kan doen. Trainer Anne Hoogenberg-Leijnse ondersteunt en begeleidt de deelnemers om het beste uit zichzelf te halen. Zij weet op enthousiaste wijze theorie en praktijk direct toepasbaar met elkaar te verbinden.


Het werken in een team vraagt veel meer dan het verschuiven van mensen en werkplekken!


Informatie en boeking

Bent u van mening dat Rieel ook iets kan betekenen voor uw bedrijf of instelling? Kijk op www.rieel.nl of neem vrijblijvend contact  met Rieel organisatieverbeteringen. Rieel organisatieverbeteringen maakt graag een voorstel op maat voor een inspirerende sessie voor uw team.

Copyright 2020 © www.rolfhoogenberg.eu All Rights Reserved